Toiminta-alueet

Asianajotoimisto Becker & Beckerin toimisto sijaitsee Närpiössä. Toimisto käsittelee käytännössä kaikentyyppisiä oikeudellisia siviili- ja rikosoikeuden- sekä hallinnon asioita. Lisäksi toimisto hoitaa oikeusaputapauksia ja avustaa oikeusturvan haussa oikeusturvavakuutuksen kautta.

Perhe- ja perintöoikeus

Miten laaditaan testamentti? Miten jaetaan omaisuus eron tullessa? Kuinka suuri perintövero tulee olemaan? Kun tämän tapaiset kysymykset ovat ajankohtaisia toimistomme neuvoo ja avustaa asiakirjojen laatimisessa. Tarvittaessa edustamme asiakkaitamme myös oikeudenkäynneissä.

 

Kiinteistöoikeus

Kysymykset jotka liittyvät kiinteistöihin esim luovutusasiakirjoja, omistusoikeuden selvittäminen sekä kiinnityksiin liittyvät kysymykset ovat toimistollemme tuttuja. Asianajaja Christer Becker on myös pätevä kiinteistönvälittäjä.

 

Vahinkokorvausoikeus

 

Huolehdimme  prosesseista koskien vahingonkorvausta sopimusrikkomuksien ja muiden rikkomuksen tapahtuessa, myös rikosasioissa.

    

Konkurssioikeus

Christer Becker toimii usein pesänhoitajana kun yritykset tai yksityishenkilöt asetetaan konkurssiin. Edustamme asiakkaitamme myös muissa konkurssilainsäädäntöön liittyvissä asioissa esim. takaisinsaanti- ja rikosasiat jotka liittyvät konkurssiin.

 

Sopimusoikeus

Sopimuksia tehdään monella eri aloilla. Välttääkseen tulevia konflikteja on tärkeää että laaditut sopimukset ovat asiantuntevasti tehtyjä. Autamme yksityisiä ja yrityksiä sopimuksien laatimisessa.